قرن هاست که دانه های کتان به دلیل خاصیت محافظت از سلامتی به آنها تعلق می گیرد.
در حقیقت ، چار بزرگ به افراد خود دستور داد بذر کتان را برای سلامتی خود بخورند. بنابراین جای تعجبی نیست که آنها نام Linum usitatissimum را به دست آوردند ، به معنی "مفیدترین".
امروزه ، بذر کتان به عنوان "فوق العاده غذایی" ظهور می کند ، زیرا تحقیقات علمی بیشتر به مزایای سلامتی آنها اشاره دارد.
در اینجا 10 مزیت بهداشتی دانه کتان وجود دارد که مورد حمایت علم است.
1. تخم کتان با مواد مغذی بارگذاری می شود
بذر کتان از ابتدای تمدن رشد کرده و یکی از قدیمی ترین محصولات زراعی است. دو نوع وجود دارد ، قهوه ای و طلایی ، که به همان اندازه مغذی هستند.
یک اندازه وعده غذایی معمولی برای دانه های کتان زیر زمین 1 قاشق غذاخوری (7 گرم) است.
فقط یک قاشق غذاخوری علاوه بر اینکه منبع غنی برخی ویتامین ها و مواد معدنی است ، مقدار مناسبی از پروتئین ، فیبر و اسیدهای چرب امگا 3 را نیز فراهم می کند.
یک قاشق غذاخوری تخم بذر کتان شامل موارد زیر است:
کالری: 37
پروتئین: 1.3 گرم
کربوهیدرات: 2 گرم
فیبر: 1.9 گرم
کل چربی: 3 گرم
چربی اشباع: 0.3 گرم
چربی اشباع نشده: 0.5 گرم
چربی اشباع نشده: 2.0 گرم
اسیدهای چرب امگا 3: 1،597 میلی گرم
ویتامین B1: 8٪ از RDI
ویتامین B6: 2٪ از RDI
فولات: 2٪ از RDI
کلسیم: 2٪ از RDI
آهن: 2٪ از RDI
منیزیم: 7٪ از RDI
فسفر: 4٪ از RDI
پتاسیم: 2٪ از RDI
جالب است که ، مزایای سلامتی تخم کتان عمدتاً به اسیدهای چرب امگا 3 ، لیگنان و فیبر موجود در آنها نسبت داده می شود.
چونه از بیماری سرطان پروستات پیشگیری نماییم